Чеширський кіт і крокодил Гена: У мережі поширюють карикатуру “Добкіна-наркомана” і його поведінку у Раді (фотофакт)

Як відомо, рідний брат Допи потрапив у новий скандал на робочому місці. Народ не зміг пройти повз такої спокуси байдуже. І показав одного з улюбленних нардепів в іншій реальності.

Дмитру Добкіну вже дуже добре. Ілюстрація: соцмережі.

Журналіст Роман Бочкала прокоментував скандал навколо депутата Дмитра Добкіна, який засвітив на телефоні в парламенті бронювання відпочинку за 135 тисяч євро, після чого ковтнув таблетку і поводився підозріло. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на його Facebook.

«Упоротий наркоша в залі парламенту обирає відпочинок за 135 тисяч євро. Це жесть… Чотири мільйони гривень! Про які декларації ми говоримо? Про яке АТО і відсутність грошей на соцвиплати? У листуванні вказана валюта – євро. Мабуть, відпочинок десь у Європі. Новий рік наближається. Може до Скандинавії людина зібралася, або до Лапландії. За такі гроші Санта Клаус його повинен особисто колоти. І Снігова Королева – підносити водичку», – іронізує журналіст.

Також Бочкала додав, що експертизу на наркотики Добкіну проводити не потрібно. «Результат очевидний», – заявив він. Журналіст додав і смішну карикатуру щодо цього, яку бурхливо обговорили в коментарях. «Напевно, в Раді це звичні речі. Як таке можна допустити? Це взагалі на голову не налазить», – написав один із користувачів Facebook.

Нагадаємо, в YouTube напередодні з’явився відеоролик, героєм якого став депутат від Опоблока Дмитро Добкін. Після отримання повідомлення про покупку туристичного туру на 14 днів, на 6 людей за 135 000 євро, він сховався за колоною. Вийшов лише через декілька хвилин, виглядав він при цьому, як людина, яка вживала наркотичні засоби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...