Чоловік з лисицею поставив на вуха ціле місто на Київщині (відео)

Діти та дорослі були у захваті від тваринки, а от поліція знайшла у вчинку її власника порушення.

Охороні лисиця у магазині дуже не сподобалася. Фото: соцмережі.

Сьогодні жителів міста Ірпінь розбурхав чоловік з лисицею на повідку. Як пишуть місцеві журналісти, тварина ручна, живе в домашніх умовах. Чоловік вигулював лисицю на повідку, як звичайну собаку, передають Патріоти України.

«Діти і дорослі перехожі були у захваті від такої зустрічі, запрошували господаря з домашнім улюбленцем приходити щодня на площу», – зазначає сайт Ірпеня.

Однак пізніше вже в соціальних мережах з’явилося повідомлення про те, що охорона в магазині влаштувала скандал і навіть викликала поліцію. Користувачі соціальних мереж обурюються тим, що копам більше нічого робити, як займатися домашньою лисицею. Деякі задаються питанням, чи мали право піднімати скандал співробітники магазину, якщо згідно ст.154 порушенням вважається привід собаки або кішки, а в даному випадку – це лисиця і на руках.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...