Чоловік зіграв Санта-Клауса для хворого хлопчика, перш ніж той помер у нього на руках

Його уже не вперше кликали, аби він зустрів Різдво із дітьми останній раз.

 Ерік Шмітт-Матцен. Фото: соцмережі

Американець переодягнувся Санта-Клаусом і відвідав смертельно хворого хлопчика, виконуючи його останнє бажання. 60-річний Ерік Шмітт-Матцен має костюм Санти, тому що тривалий час грає улюбленця всіх дітей у Ноксвілі, пише CNN. Про це повідомляють Патріоти України.

Після роботи йому зателефонувала медсестра місцевої лікарні і сказала, що у них помирає 5-річна дитина, яка хоче побачити Санта-Клауса. Шмітт-Матцен зібрав усе потрібне й поїхав до лікарні. Чоловік попросив родину малого залишатися в коридорі, аби вони не розплакались, коли він зайде до хлопчика.

Рятівний Санта розповів, що хлопчик запитав у нього: "Мені сказали, що я помру. Як я потраплю туди, де мене чекають?". Ерік попросив малого про послугу: "Коли потрапиш туди, скажи, що ти тепер Ельф номер один у самого Санти. Тебе впустять".

Тоді хлопчик піднявся і спробував обійняти велетня Шмітта-Матцена. Малий почав говорити: "Санта, допоможи мені…". Він раптово замовк, тоді Ерік зрозумів, що його 5-річний друг помер. Санта продовжував обіймати дитину і не міг стримати сліз.

"Я подивився у вікно, і його мама почала плакати", – сказав Шмітт-Матцен. Ерік тривалий час працював інженером-механіком, був президентом компанії із виготовлення дротових деталей. Він народився у День Святого Миколая і професійно грає роль дитячого улюбленця протягом 6 років.

Його уже не вперше кликали, аби він зустрів Різдво із дітьми останній раз. "Це все ще важко пережити. Я проплакав всю дорогу додому", – сказав чоловік.

Коли його запитали, чи продовжить він переодягатися Сантою, Ерік сказав: "Якщо знову подзвонять, я зроблю це. Буде дуже боляче, але я наважуся".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...