Чорновол висловилася після “яєчної атаки” та назвала олігархів, яким вигідна блокада Донбасу (відео)

Нардеп уточнила, що вигоду від економічної блокади отримують бізнесмени, чиї підприємства працюють не на вугіллі.

Тетяна Чорновол. Фото: Политрада.

Народний депутат Тетяна Чорновол назвала імена українських бізнесменом і підприємців, кому вигідна торгівельна блокада Донбасу. Про це Чорновол заявила в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

При цьому нардеп уточнила, що вигоду від економічної блокади отримують бізнесмени, чиї підприємства працюють не на вугіллі. За словами Чорновіл, блокада – це добре для Пінчука, бо його заводи працюють на металобрухт. Він не залежить від коксу. Блокада – це добре для Коломойського. Йому не потрібне вугілля антрацит на ТЕЦ. Він підніме ціну і отримає шалені гроші за мазут.

“Блокада – це добре для Фірташа. Тому що “Інтер” – це, знову-таки, той ресурс, який працює в інтересах Москви”, – сказала нардеп. Крім того, як заявила парламентарій, певні люди використовують ситуацію з блокадою для реваншу і “розгойдування ситуації в Україні”.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...