"Да пошли вы... !": Німецький журналіст виставив за двері пропагандистку з РФ (відео)

Конфлікт стався в одному з Кельнських готелів, де Хайо Зеппельт погодився дати інтерв'ю Скобєєвій.

Німець прогнав російську журналістку. Фото: скріншот з відео.

У Кельні журналіст німецького каналу ARD Хайо Зеппельт виставив за двері кореспондента пропагандистського каналу "Росія" Ольгу Скобєєву, яка намагалася тролити його за розслідування допінгового скандалу в російському спорті. Відповідне відео опублікував користувач YouTube Konstantin P, передають Патріоти України.

Конфлікт стався в одному з Кельнських готелів, де Зеппельт погодився дати інтерв'ю Скобєєвій. Журналістка попросила Зеппельта показати документи, що підтверджують факти, викладені в його фільмі, який викликав широкий резонанс. Зеппельт резонно відповів, що їх при собі не тримає. При цьому він нагадав, що для короткого інтерв'ю спеціально не готувався.

Скобєєва запитала Зеппельта, чи пише він свої матеріали за гроші. "Ніколи. Я не агент, а журналіст. Закликаю людей самим проводити розслідування про допінг у Росії", - сказав Зеппельт.

Він зазначив, що фальсифікації з пробами допінг-тестів могли трапитися з тієї причини, що тема спорту, де переплітаються інтереси великого бізнесу і політики, є дуже важливою для Кремля, зокрема, для президента РФ Володимира Путіна. Коли Зеппельт заявив, що російські журналісти повинні бути неупередженими у своїй роботі, Скобєєва "здивовано" запитала: "чому?"

"Тому, що ви журналіст, ви повинні бути незалежною... Ви не можете пишатися своєю країною", - відповів Зеппельт, і попросив Скобєєву і всю знімальну групу, щоб вийшли з його номера. "Чому ви такий агресивний?" - продовжувала "дивуватися" Скобєєва. "Тому, що ви дурна", - відповів Зеппельт і виштовхав пропагандистку разом з її знімальною групою за двері.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...