"Давно не чули настільки потужних залпів": Під Донецьком зав'язався бій, - соцмережі

Мешканці центральної частини міста кажуть, що їм чутно потужну артилерійську канонаду.

Бойовики обстрілюють околиці Донецька. Фото: Обозреватель.

У неділю, 15 травня, ввечері в Донецьку зав'язався серйозний бій. Про це повідомляє "Сегодня" із посиланням на місцевих жителів, передають Патріоти України.

Потужну артилерійську канонаду чутно в центральній частині шахтарської столиці. За словами очевидців, зіткнення почалися на північних околицях міста в районі Ясинуватської розвилки. "20 хвилин тому почалися артилерійські залпи, по звуку схожі на танк або 120-мм міномет. До цього близько години пострілювали з кулеметів, а зараз звучать крупнокаліберні подвійні-потрійні залпи", - повідомив житель Київського району Ілля.

Мешканці центральної частини міста кажуть, що їм чутно потужну артилерійську канонаду. "Уже давно не чув подібних потужних залпів. Чути навіть із закритими вікнами. Спочатку подумав, що грім. Коли вийшов на балкон, то зрозумів, що стріляють з артилерії".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...