Дехто вже викликає підозри: Скільки заробляють, де живуть та як відпочивають ті, хто судитиме Януковича (відео)

По кар'єрних сходинках один з суддів просунувся під час Майдану. Відтоді на ньому висить дисциплінарна справа - загрожує звільнення за рішення щодо позбавлення прав автомайданівців.

Головуючий суддя у процесі над Януковичем. Фото: скріншот з відео.

Один із суддів відбирав права в автомайданівців, які їздили до Межигір'я. ТСН поцікавилася персонами трьох служителів феміди з Оболонського райсуду Києва, яким випало вести гучний процес над президентом-утікачем Віктором Януковичем, звинуваченим у державній зраді. Патріоти України пропонують і вам ознайомитися із цими цікавими фактами.

Судді, який головуватиме у процесі, Владиславу Дев'ятці виповнилося 38 років. Він розповів, що із собакою, двома малими дітьми і дружиною скоро їдуть до рідного села на Полтавщину. Про столичне життя говорив поспіхом. Його однокімнатна квартира - службова, а власного житла чи землі у Києві не має.

Ще одну службову квартиру – вдвічі більшу, на 80 кв. - судді дали три роки том, але туди він не переїжджає, бо у помешканні голі стіни, а грошей на ремонт бракує. Дев'ятко, згідно з декларацією, торік заробив трохи більше 300 тисяч гривень, ще має заощаджень близько ста тисяч.

Запевняє, що завжди приймав законні рішення. По кар'єрних сходинках він просунувся під час Майдану. Відтоді на ньому висить дисциплінарна справа - загрожує звільнення за рішення щодо позбавлення прав автомайданівців.

Рудинківка - село на Полтавщині, де він народився і куди їде святкувати день народження. Хата в селі - єдина нерухомість судді. Адвокат, який захищав автомайданівців обурюється, що Вища рада правосуддя вже три роки затягує справу судді і вважає, що Дев'ятко однозначно порушив присягу і не може розглядати справу Януковича. "Це чудова підстава для ЄС, щоб сказати, що рішення було прийняте не незалежним судом, а отже - скасувати вирок", - вважає він.

Наймолодший учасник колегії у справі Януковича - 37-річний Максим Тітов. Він у трійці суддів - найзаможніший. Його батько все життя пропрацював у Верховному суді і є членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів. У родини кілька квартир у столиці і садиби у навколишніх селах. Татів дім у селі Шпитьки, у сусідньому - Петрушки - син наразі будує собі хату. Брат Тітова поруч теж має землю і очолює дачний кооператив "Юрист".

Дмитро Камбулов - найстарший, 47 років. У судді три квартири в Києві. За містом дружина торік продала нерухомість. За великий будинок і дві ділянки отримала всього 30 тисяч гривень доходу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...