"Декомунізація ніщо, "Правда" все": Добкін похизувався читанням російської газети (фотофакт)

Одіозний політик вирішив натякнути українським журналістам, яку саме пресу він воліє читати. Однак, враховуючи оселедець та горілку на виданні, виникає враження, що російських він поважає не більше.

Михайло Добкін. Фото: zbruc.eu.

Одіозний екс-губернатор Харківщини, а нині народний депутат України Михайло Добкін похизувався читанням російської комуністичної газети та облаяв журналістів. Відповідний запис політик залишив на своїй сторінці у "Твіттер", передають Патріоти України.

"Декомунізація ніщо, Правда все. P.S. Ідіотам, які вважають себе журналістами, прохання не звертати на цей твіт уваги", - написав Добкін. У підтвердження своїх слів нардеп виклав фотографію, на якій зображена газета "Правда" (орган центрального комітету КПРФ), пляшка горілки та оселедець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...