"Дело было вечером, делать было нечего": У Росії два чоловіка з нудьги зґвалтували третього

Заарештовані заперечують провину в груповому зґвалтуванні і кажуть, що все відбувалося за обопільної згоди із потерпілим.

Двоє росіян вирішили "розважитись" із знайомим. Ілюстрація: Комсомольская правда.

За відсутності дівчат і після довгого святкування чоловіки вирішили зняти сексуальну напругу за допомогою колеги по службі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на NewsRU.

Слідчі Єлабуги, що в Татарстані, завели кримінальну справу на двох чоловіків, яких підозрюють в сексуальному злочині. Заяву в правоохоронні органи подав товариш по службі підозрюваних. Він стверджує, що зловмисники під час п'янки примусили його до сексу для розваги.

Кримінальне покарання загрожує 33-річному жителю Саранська (Мордовія) на ім'я Сергій, а також його колезі-ровеснику з Набережних Човнів. За даними розпочатого розслідування, 15 січня 2017 року обвинувачені перебували в орендованій квартирі на проспекті Миру в Єлабузі. Там вони святкували другий день старого Нового року разом з 36-річним товаришем по службі.

У якийсь момент двом товаришам по чарці стало нудно через відсутність дівчат. Житель Татарстану запропонував мордовському другу "побавитися" з гостем. З нього спустили штани і поглумилися. Щоб придушити опір жертви, зловмисники побили потерпілого, завдавши йому удари кулаками.

Потерпілий звернувся в правоохоронні органи. Кримінальну справу порушили за ст. 132 КК Росії ("Насильницькі дії сексуального характеру"). Передбачуваним ґвалтівникам загрожує покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

17 січня Елабузький міський суд ухвалив рішення про арешт підозрюваних на два місяці. Як повідомили в правоохоронних органах, заарештовані заперечують провину в груповому зґвалтуванні і кажуть, що все відбувалося за обопільної згоди із потерпілим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...