Деокупація Донбасу: Відомий снайпер розповів про можливі шляхи повернення територій

На його думку, шлях повернення окупованих територій має бути політичний і військовий.

Дмитро Куліш. Фото: "Заноза"

Політичний тиск, санкції і військові дії допоможуть повернути окуповані Росією території. Про це у програмі "Відповіді" з Ольгою Лень на Еспресо.TV розповів снайпер батальйону "Донбас" Національної гвардії Дмитро Куліш, повідомляють Патріоти України.

За його словами, коли він вийшов з полону, то було дуже багато ненависті до "русского міра" і всього цього "русского", що були думки, що населення України на окупованій території, на жаль, втрачене. "Тому що вони дивилися той телевізор, який патякає щодня те ж саме, що й військовополоненим щодня кажуть, що вами ніхто не займається, ви нікому не потрібні. Але приведу такий приклад, щоб усі зрозуміли. На прикладі Жемчугова, який сліпий, без рук сидів у тій же тюрмі, знайшлися добрі люди, які йому допомагали. Він вийшов і сказав, що він потрібен цій державі. Тобто сліпий, безрукий, наш, Україна своїх не кидає . І він потрібен цій державі, тому що запорука державності в її націоналізмі. Якщо в Україні буде проукраїнський уряд, то ті ж путіни, ті шмутіни повтікають", - розповів Куліш.

На його думку, шлях повернення окупованих територій має бути політичний і військовий. "Я не кажу, що військовими діями, тому що немає духу і стержня в наших керівників таке зробити, це раз. Друге – російська армія, мабуть, не десята, не п’ятнадцята, і не двадцята в світі. І для того, щоб щось робити, треба, я думаю, розуміє командування, які втрати зазнає українська сторона при активній фазі бойових дій – з нашим озброєнням, оснащенням, технікою, мотивацією і так далі. Тому – одне плюс інше. Політичний тиск, санкції, з цього боку",- заначив снайпер "Донбасу".

Він підкреслив, що не слід забувати, що наші військові метр за метром, село за селом підходять на "ту територію". А Донбас без нашої держави не буде мати засобів для існування, він не буде існувати. "Він буде існувати до тих пір, поки Росія вливає туди величезні фінанси, техніку, зброю. Так як Крим ніколи не буде без води з Дніпра, так само Донбас ніколи не буде без України".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...