Десь сонце, а десь - мокрий сніг: Синоптик розповіла, якої погоди чекати на вихідні (карта)

Вихідними в Україні сильно похолоднішає, розповіла Наталка Діденко.

У неділю в Україні можливий дощ з мокрим снігом. Ілюстрація:InfoKava.com

У п’ятницю, 24 березня, в Україні очікуються дощі. А в неділю, 26 березня, є ймовірність мокрого снігу. Про це на свій сторінці в Facebook написала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, у п'ятницю захід України буде найнестабільнішим.

"На Закарпатті, в Ужгороді, Мукачеві може бути до +18 +20 градусів, а у Рівному, Луцьку ледь-ледь +9 +11. І дощики", – написала Діденко.

На півночі країни температура коливатиметься від +9 до +14 градусів.

На півдні і сході буде сонячна погода, а температура повітря підніметься до +13 +18 градусів. У п’ятницю у Києві теж прогнозують дощі.

"У Києві п'ятниця буде тепліша, ніж сьогоднішній святковий четвер, ймовірно, вдень до +12 +14 градусів, але з дощиками. І особлива інформація – вихідними в Україні сильно похолодає і в неділю навіть є ймовірність мокрого снігу", – написала Діденко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...