Дідусь розважався: Пенсіонер на джипі в'їхав в підземний перехід у Пітері (фото, відео)

Наразі рятувальники здійснюють евакуацію автівки за допомогою евакуатора.
Джип в'їхав у підземний перехід у Санкт-Петербурзі. Фото: соцмережі.

У російському Санкт-Петербурзі поблизу станції метро "Московська" у підземний перехід в'їхав позашляховик. Про це повідомляє інформаційна агенція "РИА Новости", передають Патріоти України.

За попередніми даними, ані потерпілих, ані жертв немає.

"Автомобіль SsangYong в'їхав в підземний перехід біля станції метро "Московська". Заявка надійшла о 11.45. Потерпілих немає", – розповів ресурсу представник міського управління МНС.

Наразі рятувальники здійснюють евакуацію автівки за допомогою евакуатора. На місці також працюють медики.

На роботу підземки подія жодним чином не вплинула, але, як повідомляє "Фонтанка", вхід на станцію з боку вулиці Авіаційної закрито, а пасажири можуть туди зайти з боку вулиці Алтайської.

За словами очевидців, позашляховик прокотився по сходами та опинився в переході. Згодом з’ясувалося, що за кермом машини був 62-річний пенсіонер. Як розповіли правоохоронці, він почекав, поки розійдуться пішоходи, і тільки потім в'їхав на тротуар, опісля спустився сходами під землю та трохи покатавшись там, захотів піднятися нагору, однак не зміг зробити цього самостійно.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...