До останнього подиху захищав рідну землю: У зоні АТО загинув український морпіх

Український військовий загинув через ворожий артилерійський обстріл.

Українські морпіхи. Фото: соцмережі.

У зоні проведення бойових дій загинув морський піхотинець матрос Дзиза Віталій. Про це повідомила прес-служба Військово-морських сил України, передають Патріоти України.

"У зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях під час виконання бойових завдань із захисту незалежності та територіальної цілісності України загинув морський піхотинець матрос Дзиза Віталій Олексійович. Смерть нашого бойового побратима – непоправна втрата для Військово-Морських Сил Збройних Сил України, рідних і близьких загиблого.

Через ворожий артилерійський обстріл, на злеті обірвано молоде життя нашого товариша, який до свого останнього подиху захищав рідну землю. Сувора розплата за пролиту нашими бойовими побратимами кров, за сльози матерів неминуча. Російським найманцям варто знати, що їм не зійдуть з рук їхні злочини, страждання наших співвітчизників. Вічна пам'ять герою!" - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...