"До скорботи по Гіві готувались заздалегідь": Донеччани звернули увагу на цікавий нюанс (фото)

На численних плакатах, які розвісили в окупованому місті, написано: «Навіки в строю» і «Пам'ятаємо». Також вказані дати життя «Гіві» і розміщені його фотографії на тлі російського прапора.

До смерті Гіві готувались заздалегідь? Фото: соцмережі.

В окупованому Донецьку з'явилися рекламні плакати, які нав'язують містянам скорботу за вбитим в Макіївці (тимчасово окупована територія Донецької області) вчора, 8 лютого, бойовиком Михайлом Толстих на прізвисько «Гіві». Про це пишуть донеччани в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зранку 9 лютого в місті з'являються плакати із зображенням «Гіві» і словами скорботи про нього. Плакати закривають місяцями порожні рекламні площі. На них написано: «Навіки в строю» і «Пам'ятаємо». Також вказані дати життя «Гіві» і розміщені його фотографії на тлі російського прапора.

Плакатів досить багато, вони розміщені в різних точках міста. «Заздалегідь надрукували?» - цікавляться донеччани. За їхніми словами, так швидко виготовити таку кількість рекламної продукції досить складно.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...