До VIP-будинку понаїхала сила пожежників: На Печерську горіла багатоповерхівка Яценюка

Будинок приблизно 2003-2004 року побудови і квартири в будинку не з дешевих.

Пожежникам довелося важко попрацювати. Ілюстрація: 24 канал.

Стали відомі подробиці масової пожежі в елітному багатоквартирному будинку, а також жителів вулиці Панаса Мирного на Печерську. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Так, за словами свідка, пожежу він побачив, коли вийшов ввечері до магазину. Спочатку просто йшов білий дим, але коли пожежники, які прибули на місце події, почали його гасити, то пішов вже чорний, а за ним став помітний осередок займання – 8 поверх будівлі.

Один з пожежників, Олексій, від початку і до кінця перебував на самому верху пожежної драбини і гасив полум’я. Якщо інші рятувальники міняли один одного або спускалися на землю, то він ні на хвилину не відволікався і вистояв, незважаючи на густий чорний дим і вогонь.

Як розповів чоловік, будинок приблизно 2003-2004 року побудови і квартири в будинку не з дешевих. Тут мешкають тільки забезпечені люди, які їздять на автомобілях бізнес-класу: Bentley, Mercedes, Range Rover і подібних. Деякі з жителів завжди ходять з охороною.

Крім того, очевидець повідомив, що в цій багатоповерхівці жив екс-голова Кабміну Арсеній Яценюк за часів свого прем’єрства. Одна з дочок Яценюка навчалася в 89 школі, яка розташована поруч. Не раз бачили, як колишній прем’єр ніс портфель своєї дочки зі школи в бік цього будинку. До речі, завжди в оточенні своєї охорони. Коли Арсеній Петрович приїжджав додому, сек’юріті повністю блокували арки і виїзди з дому. Одна з машин екс-прем’єра була Mercedes S 500. Також його не раз бачили тут у дворі і коли з ним віталися, він завжди був привітний і відповідав: «Привіт, хлопці!».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...