"Добкін в опері": Журналіст звернув увагу на дивовижну схожість нардепа та відомої співачки (відео)

Експресивна італійська співачка нагадала поведінкою одіозного нардепа. Щоправда, в Чечілії Бартолі був більш вагомий привод для певної міміки та жестів.

Чечілія Бартолі. Фото: скріншот з відео.

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін став "героєм" кумедного відео в соцмережі. Користувач Михайло Голуб поділився на своїй сторінці в Facebook вражаючим відео, на якому співає відома італійська оперна співачка Чечілія Бартолі, передають Патріоти України.

Вона настільки емоційно виконує свою партію, що Голуб побачив в ній схожість з українським політиком. "Добкін в опері", - прокоментував він ролик.

Нагадаємо, Дмитро Добкін є братом колишнього глави Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Він не раз відзначився дивною поведінкою у Верховній Раді. У 2015 році в соцмережі з'явилося відео, на якому нардеп сидить на своєму місці в парламенті, при цьому дуже помітно нервує. Також він з експресивною мімікою на обличчі часто дивиться на всі боки і вистукує руками. Деякі користувачі мережі визнали, що політик приймає якісь препарати.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...