Дофотошопився: Муравського, якого звинувачують у підробці фото військових у Широкиному, звільнено з Міноборони

Фотографа звинувачують у нечесності та постановці фото, де двоє військових несуть свого пораненого товариша під Широкиним.

Скандальна робота Дмитра Муравського. Фото: "Фейсбук".

Міністр оборони України Степан Полторак звільнив волонтера і фотографа Дмитра Муравського з посади радника Міністра оборони на громадських засадах. Про це повідомляє прес-служба МОУ, передають Патріоти України.

Рішення прийнято "у зв’язку із резонансом навколо фотографій". Фотографа звинувачують у нечесності та постановці фото, де двоє військових несуть свого раненого товариша під Широкиним.

У повідомленні зазначають, що Міноборони ніколи не позиціонувало знімки Муравського як "документальні або як фото реальних бойових дії" та не заявляло про це офіційно – "про це казав сам автор", і до Міноборони ніхто не звертався за коментарями. Його фотографії "використовувалися для популяризації служби у Збройних Силах, а не як світлини реальних бойових дій".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...