Доплавався, "Морячок": Активісти вирахували особу того, хто взяв на себе смерть Василя Сліпака

Можливо, бойовик просто погодився похизуватися на камеру "подвигом" якогось російського кадрового військового, але фактично він своїм зізнанням підписав собі смертний вирок.

Василь Сліпак. Фото: glavcom.ua.

Волонтери дізналися ім'я людини, яка в інтерв'ю російським ЗМІ зізналася у вбивстві в бою під Дебальцевим Донецької області українського добровольця від "Правого сектора" (позивний "Міф"), відомого оперного співака Василя Сліпака. Про це на своїй сторінці в Facebook написав український волонтер та журналіст Тім Златкін, передають Патріоти України.

"Велике спасибі хлопцям та дівчатам, що провели аналіз відео признання снайпера, який заявив, що вбив нашого Василя. Злочинця все-таки вирахували. Звуть Єфременко Денис Володимирович", - написав він. Відзначається, що Єфременко, який має позивний "Морячок", закінчив школу в Донецьку, в 2004-2006 роках служив строкову в ВМС України у Феодосії.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...