Допомога Україні: Експерт пояснив, чи варто Києву очікувати за президентства Трампа надання летальної зброї

Микола Воробйов також додав, що президент Барак Обама не блокував надання Україні летальної зброї, а "повільно її передавав".

Ілюстрація:http://www.unn.com.ua/

Директор Центру східноєвропейських перспектив у Вашингтоні Микола Воробйов сумнівається, що Україна одержить військову підтримку від США за президентства Дональда Трампа. Про це він заявив в інтерв'ю Апострофу, зазначають Патріоти України.

"Сумніваюся, що Україна при Трампі отримає військову підтримку", - сказав він, аргументуючи свою думку тим, що під час попереднього голосування в США з програми республіканців був виключений пункт про надання Україні летального озброєння, при тому що пункт про санкції проти Росії та посилення НАТО були збережені.

Воробйов також додав, що президент Барак Обама не блокував надання Україні летальної зброї, а "повільно її передавав".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...