Довелось евакуювати 50 людей: Стало відомо про сильну пожежу у львівській багатоповерхівці (фото, відео)

Займання сталось на балконі квартири на 4 поверсі 9-поверхового житлового будинку, що на вулиці Величковського.

На місці пожежі у Львові. Фото: прес-служба ДСНС.

Вдень 1 січня у Львові у спальному мікрорайоні Рясне-2 горів багатоповерховий житловий будинок. На відео, яке у соцмережах опублікували очевидці, видно, як полум'я валило із вікон однієї з квартир на 4 поверсі, передають Патріоти України.

Займання сталось на балконі квартири на 4 поверсі 9-поверхового житлового будинку, що на вулиці Величковського. Вогонь вдалось повністю загасити менш ніж через півгодини. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам приблизно об 11:23 1 січня.

На фото, які опублікували надзвичайники видно, що вікно і частина меблів у квартирі, де сталась пожежа, вигоріли дощенту. Як інформує прес-служба ДСНС, щоб ліквідувати загорання, довелось евакуювати 50 людей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...