Друзі вже зустрілись на небі: Волонтер розповіла зворушливу історію про бійців АТО

Строгий командир, який тримав оборону Пісок практично з перших днів, розплакався, як дитина, коли йому повідомили про смерть друга. Дуже гірко і щиро.

Загиблі бійці. Фото: "Фейсбук".

Волонтер Олена Любинецька розповіла зворушливу історію про загиблих в зоні проведення антитерористичної операції бійців Володі "Оси" і його друга Дениса Чабанчука. Відповідну розповідь Любинецька опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Ось і зустрілися двоє друзів і однокурсників, два молоденьких лейтенанти на небесах... Увечері загинув легендарний Володя "Оса" - 23 роки. Незважаючи на вік - це був командир із великої літери. Втім, як і Денис Чабанчук, який загинув ще під час виходу з Дебальцевого", - йдеться в повідомленні.

За словами Любинецької, "Оса" любив розповідати про свої студентські пригоди з Чабанчуком. "Володя почав розповідати про студентські пригоди, а потім каже: "Побачите Денчика - передайте від мене великий привіт або краще дайте його номер".

Знайомий і каже: "Володя, адже Ден загинув ще минулої зими", - повідомила волонтер. Після цих слів строгий командир, який тримав оборону Пісок практично з перших днів, розплакався, як дитина. Дуже гірко і щиро.

"Із кожним днем йде все більше і більше хлопців, спілкуючись з якими, я завжди була впевнена, що саме за такими хлопцями наше майбутнє і майбутнє країни", - наголосила Любинецька.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...