ДТП на Кіровоградщині: Черговий нетверезий мажор вбив людину (фото)

Очевидці аварії повідомили, що іномарка рухалась зі швидкістю щонайменше 130 км/год.

На місці ДТП у Кіровограді. Фото: Преса України.

У Кіровограді сталася ДТП, внаслідок якої загинув 59-річний чоловік. Ще шестеро осіб у лікарні, в тому числі троє дітей. Повідомляється, що 20-річний нетверезий молодик виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із «Москвичем». Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Аварія трапилася близько 20 години вечора у Кіровограді на вулиці Київській. Нетверезий водій іномарки «Citroen» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із «Москвичем». Винуватець аварії відразу зробив спробу втекти із місця трагедії, однак йому цього не вдалось.

Очевидці аварії повідомили, що іномарка рухалась зі швидкістю щонайменше 130 км/год. Сила удару при зіткненні із «Москвичем» була такою, що в транспортного засобу відлетіли колеса. Люди відразу кинулись на допомогу, адже в машині перебували діти. Швидку допомогу довелось чекати майже пів години.

59-річний водій «Москвича» помер дорогою до лікарні. Ще шестеро осіб наразі госпіталізовані із численними травмами різного ступеня важкості, двоє із постраждалих знаходяться у реанімаційному відділенні. Наразі 20-річного винуватця трагедії у лікарні охороняють поліцейські, аби місцеві жителі не вчинили самосуду. Він знаходиться у реанімації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...