"Духовність скреп": Російська чиновниця зраділа теракту в США

Соцмережа була шокована такими цинічними заявами Анастасії Колб, зазначивши, що загиблі, хоч і були представниками секс-меншин, але все-ж людьми, і радіти їх смертям непристойно.

Анастасія Колб. Фото: соцмережі.Помічниця депутата Законодавчих зборів Санкт-Петербурга від путінської "Єдиної Росії" Віталія Мілонова відкрито позловтішалася над терактом, що стався вчора в гей-клубі Сполучених Штатів, передають Патріоти України.

Анастасія Колб, помічниця "єдроса" Мілонова, написала в своєму мікроблозі Twitter: "Ахахаха !!!! Інтрига: що скажуть "ліберали"? Невидима рука Кремля, не інакше!" - прокоментувала вона запис користувача з ніком Abu, який був шокований терактом, що трапився.

Соцмережа була шокована такими цинічними заявами Анастасії Колб, зазначивши, що загиблі, хоч і були представниками секс-меншин, але все-ж людьми, і радіти їх смертям непристойно. Ось що писали обурені російські користувачі Twitter помічниці нардепа: Елена: "Да, в том что погибло 50 человек много смешного. Надо бы думать, прежде чем рот открывать. Но это если голова есть"; Анонимус: "Убийство 50 человек не может быть причиной "ахахаха" у человека с мозгами, удали, не позорься"; Артемий Голицын: "Настя, там очень много людей погибло. "Ахахаха" и плачущий от смеха смайлик, мягко говоря не уместны". Це були самі культурні коментарі користувачів на репліку помічниці депутата Мілонова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...