"Дурних немає?": У РФ зірвався черговий тендер на будівництво Керченського моста

Основною проблемою є низька вартість контракту.

Будівництво Керченського мосту. Фото: vkurse.ua.

Російське федеральне агентство залізничного транспорту ("Росжелдор") не змогло призначити генпідрядника з будівництва залізничних підходів до транспортного переходу через Керченську протоку, тому що не отримало жодної заявки. Це випливає з матеріалів на порталі держзакупівель, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Росжелдор" планував визначити генпідрядника за підсумками запиту пропозицій, оголошеного в кінці минулого року. Термін виконання контракту - листопад 2019 року. Максимальна ціна контракту - 16,9 мільярда рублів. Заявки приймалися до 9 січня. "Після закінчення терміну подачі заявок не подають жодної заявки. Запит пропозицій визнаний таким на підставі, передбаченій частиною 19 статті 83 Федерального закону № 44-ФЗ", - йдеться в документах.

У прес-службі Мінтрансу РФ повідомляли, що терміни робіт з будівництва залізничних підходів до мосту через Керченську протоку залишаються незмінними. Раніше російське видання "Комерсант" писало, що терміни будівництва моста через Керченську протоку з території Росії в окупований Крим можуть змінитися, оскільки вже двічі не вдалося визначити генерального підрядника з будівництва залізничних підходів до мосту, через відсутність заявок.

Джерела видання зазначали, що основною проблемою є низька вартість контракту. Варто зазначити, що 1 грудня, російський президент Володимир Путін заявив, що будівництво моста в окупований Росією Крим, який він назвав "найважливішим об'єктом загальнонаціонального значення", - йде за графіком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...