Дуже вчасно пішла в інший світ: Заступницю міністра охорони здоров'я Татарстану знайшли мертвою

Олену Шишмареву підозрювали у розкраданні бюджетних коштів, вона знаходилася під домашнім арештом.
Чиновниця розкрадала кошти, а потім раптово померла. Ілюстрація: соцмережі.

Заступника міністра охорони здоров'я Татарстану Олену Шишмареву, яку підозрюють в розкраданні бюджетних коштів, знайшли мертвою. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

Шишмарева знайдена мертвою у себе вдома, розповів співрозмовник агентства. "Так, це так. Заступник міністра померла", - повідомило також джерело «Інтерфаксу». 3 лютого Радянський районний суд Казані відправив Шишмареву під домашній арешт на два місяці.
Олена Шишмарева вимагала від співробітників економічних відділів медичних установ проходити курси підвищення кваліфікації в АНО «Прогрес». Якщо вони відмовлялися це робити, вона не підписувала документи для виділення медустановам необхідних коштів.
За версією слідства, з 2015 по 2017 рік з «Прогресом» було укладено близько 300 договорів на суму близько 8 мільйонів рублів. «Встановлено, що понад 5 млн надійшло на рахунки індивідуального підприємця Олени Фахрутдінової. Тим самим, державним органам завдано збитків», - сказав слідчий, виступаючи в суді.
Слідчий комітет порушив кримінальну справу за ч.4 ст.159 КК РФ «Розкрадання шляхом шахрайства» і по ч.1 ст. 286 КК РФ «Перевищення посадових повноважень». Шишмарева проходила у справі в якості підозрюваної. Свою вину Шишмарева не визнала, пише «Бізнес Online». «Мої дії строго зафіксовані в документах, я є найбільш зацікавленою особою, щоб пояснити слідству всі мої дії і рішення. Я готова співпрацювати» - заявила вона в суді під час обрання запобіжного заходу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...