Дим на всю вулицю: У Нью-Йорку сталася пожежа в резиденції Дональда Трампа (фото, відео)

Попередньо встановлено, що загоряння сталося через коротке замикання. Про жертви поки нічого не відомо.

Пожежа в Trump Tower. Фото:NBC

У Нью-Йорку загорівся знаменитий хмарочос Trump Tower, який належить президенту США Дональду Трампу. Як повідомляє NBC з посиланням на пожежний департамент Нью-Йорка, пожежа сталася на даху 58-поверхової будівлі, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що загоряння сталося через коротке замикання. Дим було видно здалеку по всій 57-й вулиці в центрі Манхеттена. Про жертви поки нічого не відомо. Пожежні провели евакуацію будівлі.

Також повідомляється, що президент Дональд Трамп на момент інциденту перебував у Білому домі.

Trump Tower - це 58-поверховий хмарочос заввишки 202 м, який розташовано на П’ятій авеню на перетині з 56-ю вулицею. У будівлі знаходяться офіси, готель, апартаменти.

Хмарочос спроектований Дональдом Трампом і Equitable Life Assurance Company. Будівництво споруди було закінчено 30 листопада 1983 року.

У червні 2015 року в своїй вежі Дональд Трамп оголосив про вступ до президентських перегонів. Тоді ж у листопаді 2016 року в башті Трамп оголосив про свою перемогу на президентських виборах у США.

Також 11 січня 2017 року Трамп дав у будівлі свою першу прес-конференцію в якості обраного глави Білого дому.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...