Дива не сталося: Хлопчика, який зник на Канівському водосховищі, знайдено мертвим

Тіло дитини виявили в районі дамби недалеко від рятувальної станції Переяслав-Хмельницького.

Канівське водосховище. Фото: соцмережі.

У суботу, 2 грудня, під час пошукових робіт рятувальники знайшли тіло дитини 2005 року народження, який 26 листопада пропав разом з батьком на Канівське водосховище, повідомляє офіційний сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Новину передають Патріоти України.

Наголошується, що тіло хлопчика виявили в районі дамби недалеко від рятувальної станції Переяслав-Хмельницького. Поруч з ним були знайдені фрагменти човни. На місці виявлення тіла дитини працює поліція.

Інформації про його батька поки немає. Раніше повідомлялося, що на Канівському водосховищі шукають батька і сина, які пішли на риболовлю. Вони вирушили на моторному човні вранці 26 листопада з Переяслава-Хмельницького. Через кілька годин з ними зник зв’язок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...