Експерт назвав три напрямки на Донбасі, де є можливим наступ бойовиків

На сьогоднішній день загроза відновлення бойових дій залишається на артемівському, донецькому і маріупольському напрямках.

Вадим Скібіцький. Фото: РБК.

Загроза відновлення бойових дій залишається на трьох напрямках в зоні проведення АТО. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив представник ГУР міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

"Що стосується повномасштабного наступу, на сьогоднішній день військова розвідка України не фіксує такої загрози, але зберігається загроза відновлення бойових дій", – сказав Скібіцький. За його словами, на сьогоднішній день загроза відновлення бойових дій залишається на артемівському, донецькому і маріупольському напрямках.

Представник розвідки додав: "Постійно поставляються боєприпаси та паливно-мастильні матеріали (для бойовиків, – ред.) на донецький напрямок. Це станції "Іловайськ", це станції "Харцизьк". Саме через ці станції з території РФ поставляється техніка, озброєння і ПММ", – сказав Скібіцький.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...