Експерти назвали можливі причини загадкової смерті 14-річної моделі з Росії

Владу Дзюбу могла вкусити смертельно небезпечна комаха, вона могла з'їсти щось або її могли навмисно отруїти.

Влада Дзюба. Фото: соцмережі.

14-річна російська модель Влада Дзюба могла померти в Китаї від біологічної отрути. Такий висновок зробили російські експерти, які досліджували тіло дівчини після того, як воно було доставлено на батьківщину, повідомляють Патріоти України із посиланням на Mash.

При цьому наголошується, що поки походження отрути визначити не вдалося. На думку експертів, Владу могла вкусити якась смертельно небезпечна комаха, вона могла з'їсти щось або її могли навмисно отруїти. Проводитимуться додаткові аналізи.

Нагадаємо, 14-річна модель із Пермі померла в Шанхаї 27 жовтня після фотосесії. 25 жовтня в неї піднялася висока температура і дівчину відправили до лікарні. Напередодні вона поскаржилася мамі, що сильно втомилася після 13-годинного робочого дня. Вже через два дні росіянка померла.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...