"Если он - галичанин, то я - из Рязани": Мережу розсмішив терорист "ЛНР", який обіцяє звільнити "рідний" Львів (відео)

У мережі засумнівалися в тому, що "Лев" дійсно виходець зі Львова, адже його українська кульгає, а акцент видає російське походження.

А чи справді він зі Львова? Фото: скріншот з відео.

У мережі справжній ажіотаж викликало інтерв'ю терориста "Лева" сепаратистському каналу, який стверджує, нібито приїхав у зону АТО зі Львова. Відео було розміщене на сторінці Necro Mancer у Twitter, передають Патріоти України.

Терорист розповів, що воює на боці незаконних збройних формувань із липня 2014 року, після того, як потрапив в оточення в районі Лисичанська. Пізніше він плутається і каже, що потрапив в оточення в Первомайську. "Лев" заявив про бажання повернутися до Львова "тільки з перемогою".

"Тепер моя батьківщина тут, туди я ніяк не повернуся - тільки з перемогою, звільнити своє місто, Львів, повернутися до того, що було... Люди боятися там висловити свою думку", - розповів терорист. У мережі засумнівалися в тому, що "Лев" дійсно виходець зі Львова, адже його українська кульгає, а акцент видає російське походження.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...