"Есть много признаков, война на пороге": Ходаковський анонсував "велику війну" з Україною

При цьому у початку ескалації агресії Ходаковський «підозрює» Україну, а керівництво незаконної організації «ДНР» і жителів підконтрольної угрупованню території Донбасу закликає бути до цього готовими.

Олександр Ходаковський. Фото: соцмережі.

Екс-керівник незаконного збройного формування «Восток» Олександр Ходаковський передбачає, що найближчим часом на Донбасі можуть початися широкомасштабні бойові дії. Таку думку він висловив в соціальній мережі, передають Патріоти України.

За його словами, «є багато більш і менш важливих ознак, які дозволяють робити попередній висновок: війна на порозі». При цьому у початку ескалації агресії Ходаковський «підозрює» Україну, а керівництво незаконної організації «ДНР» і жителів підконтрольної угрупованню території Донбасу закликає бути до цього готовими.

Також він написав, що за його даними Україна нібито «вживає заходів на випадок очікуваного загострення, нарощуючи кількість ліжко-місць в лікарнях. Вона, щоправда, і інші заходи вживає - є така інформація: мінує заводи, наприклад, в Краматорську і Маріуполі, щоб підірвати їх у разі нашого приходу».

Також він прогнозує, що в разі початку бойових дій «з високою часткою ймовірності» буде зруйнована Донецька фільтрувальна станція, а всі КПВВ будуть закриті. «Если начнутся полномасштабные военные действия, то в этот раз не будет, как в четырнадцатом: ни один пункт пропуска на Украину работать, скорее всего, не сможет; юг запылает, и это направление будет закрыто. Останется только один маршрут — на Торез и Снежное, ну, может, еще на Амвросиевку, к границе, куда постараются прорваться все — и застрянут, становясь доступной мишенью для беспорядочных обстрелов», — прогнозує Ходаковський.

При цьому він допустив, що такий сценарій може і не розвинутися. «Ну а нет, и все написанное мною не что иное, как последствия дурного сна — то и славно», — написав Ходаковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...