Facebook заблокував відомого рашиста за допис про "хохлов"

Скандально відомий депутат Держдуми РФ Мілонов не може публікувати пости, листуватися та будь-що коментувати на своїй сторінці у соцмережі.

Віталій Мілонов. Фото:suffragio.org

Facebook тимчасово заблокував акаунт депутата Держдуми Віталія Мілонова. Про це депутат сам розповів кореспонденту Lenta.ru, передають Патріоти України.

Звичайні користувачі можуть переглядати сторінку політика, але Мілонов не може публікувати пости, коментувати що-небудь або вести листування. Як розповів депутат, причиною блокування його акаунта стало порушення правил соціальної мережі.

"26 февраля в Петербурге проходил марш памяти Бориса Немцова. На Марсовом поле участники этого рандеву развернули флаги Украины и ЛГБТ. Я, в общем-то, об этом и написал, что на митинге собрались "хохлы" и представители ЛГБТ. Вот за это на месяц и заблокировали", - пояснив він.

Мілонов вважає, що в слові "хохли" немає нічого образливого. "В русском языке эта норма допускается, это литературное и ироничное слово, но не оскорбительное", — заявив депутат.

Політик зазначив, що блокування росіян в Facebook повинно проходити за рішенням якогось певного органу з безпосередньою участю з боку РФ. В іншому випадку, соцмережу слід заборонити на території країни.

"Это недопустимо. Поэтому либо администрация Facebook отменит цензуру и согласится на российское вмешательство, либо соцсеть следует заблокировать на территории государства", - заявив Мілонов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...