"Флешмобчик попочленцев": З "МГБ ДНР" масово звільняються бойовики

Бойовикам не подобається різке зниження зарплати, через яке вони тепер отримують «голий оклад» в розмірі 25 тисяч рублів.

Бойовики "ДНР" масово звільняються. Фото: соцмережі.

Жителі ОРДЛО в соцмережах активно обговорюють бойовиків, які масово звільняються через скорочення грошового забезпечення з Росії, передають Патріоти України.

Користувачі повідомляють, що бойовиків не влаштовує їх нинішня зарплата, також, вони бояться підвалів і допитів. Основна частина звільнень спостерігається «МГБ» в окупованому Донецьку. Прихильники бойовиків відзначають, що рапорти на звільнення, активніше пишуть в останній тиждень.
Повідомляється, що однією з причин, через яку бойовики йдуть з роботи - це страх що їх «зіллють». У той же час, офіційна причина в тому, що бойовикам не подобається різке зниження зарплати, через яке вони тепер отримують «голий оклад» в розмірі 25 тисяч рублів.
Люди зазначають: «Официальная причина — резкое снижение денежного довольствия до голого оклада (примерно 25000 рублей) + полное отсутствие бонусов. В приватных разговорах присутствует формулировка «все равно сольют».

«Все равно «сольют»,

«25 тысяч мало?! При средней 7?!»,

«Это ж специфическая контора».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...