Фура розтрощила Ford Scorpio на трасі Київ-Чоп, водія довелося "вирізати" із легковика (фото)

Пасажир, який знаходився біля водія, загинув на місці пригоди.

Траса "Київ-Чоп". Фото: Голос UA.

На трасі Київ-Чоп, біля села Наталівка Новоград-Волинського району, що на Житомирщині, зіткнувся вантажний автомобіль DАF і легковик Ford Scorpio, один із пасажирів легковика загинув на місці ДТП. Як повідомляє прес-служба правління ДСНС в Житомирській області, трьох пасажирів і водія Ford госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. Новину передають Патріоти України.

«На проїжджій частині автодороги сталося зіткнення вантажного автомобіля DАF з легковиком Ford Scorpio. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія легковика затиснуло конструкціями транспортного засобу. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з понівеченого авто та передали до рук медиків, які вже теж знаходилися на місці ДТП», - йдеться у повідомленні.

Водія легковика та ще 3-х пасажирів легковика – чоловіка, жінку та 11-місячну дитину, з травмами різного ступеню тяжкості, госпіталізували до міськрайонного територіального медичного об’єднання м. Новоград-Волинський. «Ще один пасажир Ford Scorpio, який знаходився біля водія, загинув на місці пригоди», - зазначили в прес-службі ДСНС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...