"Гатять по Станиці, не зупиняючись, вже котрий день", - Тука про обстріли терористів

Наразі представники моніторингової місії ОБСЄ долучились до переговорів з терористами щодо гарантій безпеки під час Великодніх свят.

На околицях Станиці Луганської. Фото: depo.ua.

Терористи обстрілюють Станицю Луганську в режимі нон-стоп. Так, обстріли тривали вчора з 21 до 24-ї години. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Терористи гатять по Станиці не зупиняючись вже котрий день. Наближається Великдень та поминальні дні, і багато людей буде прагнути перетнути лінію зіткнення. Луганська обласна військова-цивільна адміністрація нагадує, що в регіоні, через постійні обстріли з боку бойовиків, не працює жодного пункту пропуску.

Самовільний обхід переходів по замінованій "зеленці" може спричинити тілесні ушкодження чи загибель. Наразі представники моніторингової місії ОБСЄ долучились до переговорів з терористами щодо гарантій безпеки під час Великодніх свят задля поновлення роботи КПВВ", – зазначив керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...