"Где зарплата, гниды. Народу жрать нечего": Чиновники "ЛНР" вкрали велику суму, кремлівські куратори та місцеві жителі розлючені

Росіяни вкрай незадоволені постійними розкраданнями коштів і загрожують суттєво скоротити фінансування "республік".​

Пенсіонери "ЛНР". Фото: соцмережі.

14 листопада ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький і підконтрольні йому "міністри" обіцяли жителям окупованих територій виплатити пенсії, зарплати і соціальні виплати до кінця місяця. Затримки списали на незрозумілі "технічні причини". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

За словами Плотницького, бюджетникам виплачують частину зарплати, але не всім. "Міністр фінансів" Євген Мануйлов підтвердив цю інформацію, заявивши, що до 20-го числа ситуація стабілізується.

"Все десять месяцев, в том числе в октябре, мы своевременно выплачивали пенсии, соцвыплаты, а также заработную плату. Сейчас в штатном режиме Министерство финансов продолжает выплаты заработной платы, все имеющиеся ресурсы направляются на защищенные статьи", - заявив Мануйлов.

"В течение ближайшего времени мы в полном объеме все профинансируем, нет никаких особых проблем. Заверяю вас, что скоро у нас все наладится, не просто наладится, эта проблема у нас до этого не стояла и впредь стоять тоже не будет. Это вызвано определенными трудностями техническими, прежде всего", - додав Плотницький.

У соціальних мережах жителі пишуть, що грошей немає вже більше місяця. Як виживати в "республіці", де все жебраки, а ціни на рівні московських, люди не знають. “Денег не видели с сентября. Запасов нет. Есть нечего. Пытаемся экономить, но, когда везде пусто, не особенно-то и разгуляешься. На работе все друг на друга волком смотрят – все недоедают, нервничают, не знают, как жить дальше”, “Ни пайка, ни денег, ничего. Выть хочется от этой беспросветности и лоснящихся рыл на экране”.

“Еще многим 2014-2015 не выплатили. Жить людям надо, а не выживать. Гуманитарки многих лишили, даже семьи погибших. Гуманитарка в полном объеме приходит, имеют право требовать”, - пишуть в соцмережах жителі окупованої Луганщини.

“Ознакомьтесь, а потом РАССКАЗЫВАЙТЕ...Ст. 157 "Заработная плата выплачивается не реже чем каждые полмесяца..." - не читали, нет, сами придумали про "как всем - в конце месяца"? Последние деньги получила лично я 29 сентября (половину з/п). Путем нехитрых математических вычислений имеем: третья выплата "на носу", а НИЧЕГО...”, - коментують мешканці.

До слова, користувач Леонід Максименко стверджує, що "ЛНР" отримувала кошти з Росії в жовтні. А ось Ігор Симоненко запевняє, що хтось із чиновників в "республіці" вкрав велику суму і тепер російські "куратори" шукають винного. За іншими даними, росіяни вкрай незадоволені постійними розкраданнями коштів і загрожують суттєво скоротити фінансування "республік".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...