Герой АТО: Заступником гендиректора Миколаївського аеропорту став легендарний український льотчик (фото)

Владислав Волошин 19 липня 2014 року нагороджений президентом орденом "За мужність" III ступеня.​

Владислав Волошин. Фото:https://www.obozrevatel.com/

Український військовий, льотчик-штурмовик Владислав Волошин став новим заступником генерального директора з авіаційних питань КП "Миколаївський міжнародний аеропорт". Його в понеділок, 24 липня, на брифінгу представив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Він підкреслив, що Волошин також буде відповідати за проведення тендерів, які проходять на підприємстві.

"Я вітаю вас в потужному колективі. Сьогодні ми можемо побудувати соціальний об'єкт, який так необхідний Миколаївській області. Якби ми сьогодні не взялися за відновлення аеропорту, то технологічно утримувати не було б що. Сподіваюся на професійне потужне співробітництво. Миколаївський аеропорт повинен стати інфраструктурним проривом", - сказав Савченко.

"Ви могли знати, що цей легендарний льотчик виконав не одне бойове завдання. Держава дбає про своїх героїв. Держава не забуває про подвиги, які людина виконала, щоб ми сьогодні мали нашу незалежність", - підкреслив глава області.

Слід зазначити, що військовий льотчик Волошин - один з героїв АТО, чиї портрети розміщені в "Second Floor Art Center" в Адміністрації президента.

Командир авіаційної ланки авіаційної ескадреної бригади тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України з позивним "Грач" під час виконання бойового завдання на Су-25 був збитий з ПЗРК терористів, але успішно катапультувався. В результаті попадання ракети була пошкоджена механізація крила і система збирання і випуску шасі. За командою льотчик вивів літак в певний район і успішно здійснив вимушену посадку.

19 липня 2014 Волошин нагороджений президентом орденом "За мужність" III ступеня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...