Герой України з тунелями антикваріату став персонажем для жартів Зеленського (відео)

Тунелі з антикваріатом, хрести Вермахта, ще купа чогось дорогоцінного - жартів вистачить надовго. Аби б тільки жартами справа не скінчилась.

Обшук в тунелях Романчука. Фото: volynpost.comПатріоти України пропонують вашій увазі відео, опубліковане в YouTube, в якому гумористи студії "Квартал 95" Олена Кравець і Валерій Жидков висміяли обшуки і знайдені скарби у першого віце-губернатора Миколаївської області Миколи Романчука.

"Також ходить слух, що група СБУ, яка проводила обшук у заступника губернатора, знайшла іншу групу СБУ, яка обшукувала його будинок в минулий раз, заплуталася в тунелях і не змогла вибратися", - жартують Кравець і Жидков.Також гумористи не обійшли увагою знайдені у Романчука хрести Вермахту: "Дивно, що такі високі нагороди Романчук ховав у підвалі, а ніколи не одягав на роботу", - гуморує КравецьНагадаємо, в будинку спійманого на хабарі в 90 тис. доларів Романчука співробітники СБУ знайшли мережу тунелів з сейфами із золотими злитками, антикваріатом і "чорною бухгалтерією".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...