Гівнюки і все: Плотницький розвінчав міф про "героїзм" Гіві і Мотороли

Ватажок луганських терористів заявив, що імідж цих "командирів" - робота російської пропаганди.

Ігор Плотницький. Фото: bykvu.com.

Ватажок терористичного угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький розвінчав створений кремлівською пропагандою міф про нібито героїзм бойовиків "ДНР" Гіві і Мотороли. Про це він сказав в інтерв'ю відомому своїми провокаціями і фейками посібнику російських бойовиків Грему Філіпсу, передають Патріоти України з посиланням на Новое время.

Так, за словами Плотницького, Гіві і Моторола є всього лише іміджевим піаром, який створили журналісти. "Це ви створюєте такі образи. Це ви концентруєте свою увагу на певних людях, і вони стають національними героями", - заявив ватажок бойовиків.

Крім того, кажучи про ліквідацію терориста "ЛНР" Павла Дрьомова, він натякнув, що на окупованих "ДНР" територіях такі випадки теж далеко не рідкість, просто про них мовчать. "Ви впевнені, що в "ДНР" не вбивають командирів? Можливо, ви про них нічого не знаєте", - зазначив Плотницький.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...