Глава ГПУ зробив гучну заяву щодо екстрадиції Саакашвілі до Грузії, - журналіст

Юрій Луценко припустив можливість екстрадиції опального політика на його батьківщину.

Саакашвілі безпечніше не повертатися? Фото: Рейтерс.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко має намір здійснити екстрадицію колишнього очільника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі до Грузії, коли той прибуде на територію України. Інформацію про це оприлюднив журналіст Микола Фельдман у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, голова ГПУ такою обіцянкою поділився під час зустрічі з блогерами, що відбулася 1 серпня. "Генпрокурор, відповідаючи на питання стосовно Саакашвілі, сказав, що йому нічого не залишиться, як здійснити екстрадицію колишнього президента до Грузії", – розповів журналіст.

Додамо, що Катерина Золотарьова, яка також була присутньою на цьому заході, у коментарях уточнила, що Луценко не казав про негайну екстрадицію Саакашвілі. "Він сказав, якщо грузини ще раз зроблять запит, тоді за законом він це зробить. А не він збирається екстрадувати його сам прямо зараз", – підкреслила блогер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...