"Глаза в глаза": У Януковича зажадали провести очну ставку з Порошенком

На думку захисника Януковича, допит Генпрокуратурою України Порошенка, який відбувся, у справі про заворушення на Майдані усуває процесуальні перешкоди для проведення очної ставки.

Янукович бажає "побачитися" з Порошенком. Ілюстрація: uapress.info.

Захист екс-президента України Віктора Януковича запропонував провести очну ставку свого підзахисного в режимі відеоконференції з нинішнім президентом країни Петром Порошенко. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на телеканал 112.

На думку Сердюка, допит Генпрокуратурою України Порошенка, який відбувся напередодні, у справі про заворушення усуває процесуальні перешкоди для проведення очної ставки у цій справі. “Чому я позитивно оцінюю цей крок (допит Порошенко у справі про заворушення)? Після того, як ці показання оголошені, ніщо не заважає проведенню очної ставки. Однією з причин, по якій ГПУ раніше відмовила в її проведенні – це те, що високопоставлені особи не були допитані, в тому числі Порошенко. Немає ніяких перешкод після цього допиту для проведення очної ставки“, – сказав Сердюк.

При цьому адвокат запевнив, що Янукович готовий до проведення такої ставки. Він також висловив надію, що кримінальну справу про заворушення в 2013-2014 роках в Києві незабаром буде передано на розгляд до суду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...