Готують наступ: Терористи впродовж доби планують захопити Мар’їнку, – прес-центр АТО

В одному з районів окупованого Донецька очевидці бачили велику кількість техніки, забороненої Мінськими домовленостями, та бойовиків, які готуються до наступу в напрямку Мар'їнки.

Бойовики планують за добу захопити Мар'їнку. Ілюстрація:ipress.ua

У російсько-терористичних військ щодо Мар'їнки далекоглядні плани. Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу АТО, інформують Патріоти України.

За інформацією жителів Донецька, в Петровському районі міста бойовики нарощують сили і техніку незаконних збройних формувань, для подальшого застосування в напрямку Мар’їнки.

"Очевидці стверджують про прибуття великої кількості техніки, забороненої Мінськими домовленостями, та бойовиків. Зокрема помічено декілька РСЗВ "Град" та більше 10 танків", - йдеться в повідомленні.

При цьому, зазначають у прес-центрі штабу АТО, терористи не приховують, що планують протягом доби захопити Мар’їнку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...