Гра, яку довго очікували: Українці потопили Росію в безодні апокаліпсису, нікого з живих не залишилося (відео)

Пограти в шутер, дії якого відбуваються в постапокаліптичній Росії, можна буде тільки на потужному комп'ютері, а також на PS4, Xbox One.

Пограти в постапокаліптичну Росію можна буде в цьому році. Фото: скріншот з відео.

Скоро в Україні вийде гра-шутер під назвою «Metro: Exodus» від «4A Games» про постапокаліптичній Росії. Українські творці підтвердили, що покупці зможуть попередньо завантажити продукт, повідомляють Патріоти України.

Нещодавно в технічній підтримці Deep Silver заявили, що гру можна буде попередньо завантажити. Проте все виявилося набагато простіше. Творці просто не хотіли платити онлайн-сервісу цифрового поширення комп'ютерних ігор і програм Steam. Цей популярний майданчик, на якому можна купувати ігри, він отримує відсотки від продажів разом з творцями. Гру перенесли на іншу, більш відповідну платформу від творців Fortnite.

До релізу залишилося 2 дні, але розробники поки не називають точної дати початку предзавантаження. Варто зазначити, що пограти в шутер, дії якого відбуваються в постапокаліптичній Росії, можна буде тільки на потужному комп'ютері, а також на PS4, Xbox One. У 2019 шутер можна буде придбати в Epic Games, а з 14 лютого 2020 року гра повернеться в продаж в Steam.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...