Гроші не пахнуть? На авторинку України значно зросла частка нових автобусів з РФ

За рік реалізація ПАЗів в Україні збільшилася майже в 11 разів до 401 автобуса.

Звідки в Україні беруться нові ПАЗи? Фото: соцмережі.

У грудні в Україні продали 63 автобуса марки ПАЗ. На авторинку України в грудні 2016 року в порівнянні з аналогічним показником попереднього року в 2,3 рази зріс ринок нових автобусів. Про це йдеться в повідомленні асоціації "Укравтопром", передають Патріоти України.

Повідомляється, що близько третини всіх продажів місяця прийшлося на автобуси російської марки ПАЗ – 63 шт, що в 6,3 рази вище показників грудня 2015 року. Український "Богдан" охопив 21% грудневих продажів нових автобусів або 41 шт. Замикають трійку лідерів українські автобуси марки "Отаман" з результатом 22 од. (–33% до грудня 2015 року).

"За підсумками 2016 року продажі нових автобусів в Україні збільшилося в два рази, а їх кількість становить 1 293 шт. Найбільшу частку в 31% на українському ринку зайняла продукція Павловського автобусного заводу. За рік реалізація ПАЗів в Україні збільшилася майже в 11 разів до 401 автобуса" – йдеться в повідомленні.

Автобуси марки "Отаман" за підсумками року отримали 257 реєстраційних номерних знаків, що на 80% більше ніж у попередньому році. Ще один український бренд "Рута" потрапив в лідерську трійку за обсягом продажів – 144 автобуса.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...