«Гумконвой приперли, вот уроды и «резвятся»: У мережі розповіли про наслідки обстрілу Щастя

У місті на Луганщині після потужних вчорашніх обстрілів горіли житлові будинки. Потрапили також у кафе та СТО.

Щастя знову обстріляли. Фото: uapress.info.

Місцеві жителі населеного пункту Щастя, що в Луганській області, повідомляють у соцмережах про потужні обстріли міста з боку контрольованих Росією незаконних збройних формувань. Новину передають Патріоти України.

«В Счастье армагеддон ! Примерно в десять вечера: 122мм. В центре города зарево и дым…продолжают стрелять….связь с перебоями. (с) В Станице на час раньше началось…. 23:41 короткое затишье в Счастье закончилось…. В Стаханове было тоже громко, полчаса назад стихло….. Счастье — Республиканская 1 окна вылетели, все в бомбоубежище! Попадание Гагарина 2″, — повідомляють користувачі.

«По Счастью лупят из тяжелого. Прямо по городу. Минимум 122мм. Отвыкла! Страшно!» — коментують ситуацію перелякані місцеві жителі. «Республиканская 1 окна вылетели, все в бомбоубежище!» — додав ще один коментатор.

«Гумконвой приперли, вот теперь эти уроды и «резвятся», — припускають жителі міста, яке піддалося обстрілу. «Прилеты в старую часть города. Горел частный дом сильно. Попало в сто и кафе в парке возле садика. Еще гагарина 2. Точнее не знаю», — повідомили люди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...