"Гундяй мало молился, скрепы подвели": Реакція соцмереж на катастрофу російської ракети (відео)

На навчаннях при зльоті впала ракета з ЗРК середнього радіусу дії С-300 і знищила ще кілька ракет і пускові установки

Місце катастрофи ракети С-300. Скрін відео

У серпні 2016-го на полігоні Ашулук в Астраханській області Росії проходили чергові міжнародні навчання "Ключі від неба", в яких брали участь військові з Росії, Білорусі, Казахстану та Китаю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як з'ясувалося через чотири місяці, на навчаннях сталася катастрофа, під час якої при зльоті впала ракета з ЗРК середнього радіусу дії С-300 і знищила ще кілька ракет і пускові установки, про що повідомив блогер shaked_il, виклавши в Мережі відео аварії ракети і фото його наслідків.

За його словами, в результаті інциденту були знищені 4 ракети і дві мобільні пускові установки на шасі МАЗ, при цьому одну від гріха подалі підірвали сапери. За два дні з моменту публікації, відео зібрало майже 200 тисяч переглядів і близько 600 їдких коментарів.

"Это они этим металлоломом собрались Америку в ядерный пепел? :-) Ну-ну, Обама одобряет". — "Тупое колорадское го*но даже не в курсе, что без надёжного ПВО стратегическое ядерное вооружение не имеет смысла". — "Нанобурильная установка РФ по добыче нефти — умри от зависти СыШыА!!!" — "Когда там пробный запуск "Сатаны"?? Очень жду… Поп-корн уже в микроволновке, на всякий случай". — "Я теперь догадываюсь, почему у них сегодня Су-33 с "Кузи" *бнулся — это подземные ракеты". — "Гундяй мало молился вот скрепы и подвели))". — "Я почему-то даже не удивлён... И кого эти обезьяны пугают ядеркой??)... Им бы самим в первую очередь стоило бояться своих же ракет(80% которых взорвётся в шахтах)".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...