"Гиви - симулянт, ранил сам себя, а нас отправил на убой под Авдеевку": Розлючені бойовики "ДНР" жадають помститися "командиру"

Гіві здійснив самостріл, щоб не загинути під Авдіївкою.

Терорист Гіві. Фото: соцмережі.

Відомий бойовик "ДНР" на прізвисько Гіві потрапив до лікарні з пораненням. Але тільки зараз з'ясувалася причина цього "поранення", передають Патріоти України.

Так звані "товариші по службі" Гіві розкрили пікантні подробиці "поранення". Так, виявилося, що Гіві здійснив самостріл, щоб не загинути під Авдіївкою. Про це повідомляють в соцмережах його розлючені товариші по службі.

Зараз "легендарний командир" відлежується в лікарні Донецька. Але "товариші по службі" Гіві, судячи з їхніх записів в соцмережах, вкрай незадоволені такою поведінкою свого "командира". Відомий бойовик з батальйону російських найманців "Сомалі" Артем Донецький, що пройшов з Гіві (Михайлом Толстих) довгий "бойовий шлях", зокрема, обіцяє "відвідати Гіві в лікарні".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...