І цими солдатами Путін лякає світ: "Гібриди" Путіна обстрілюють свої ж позиції через поганий вишкіл, - розвідка

Костяк обох "гібридних" корпусів ЗС РФ вже п'ять років воює на Донбасі. Майже весь офіцерський командний склад - штатні командири російської армії. От тільки в той час як українські підрозділи посилюють бойові навички, у окупантів зворотні процеси.

Найманці російсько-окупаційних військ через непідготовленість особового складу ведуть обстріл своїх позицій і випускають велику кількість мін, із яких 50% не детонують. Такі дані Головного управління розвідки озвучив прес-секретар Міноборони Дмитро Гуцуляк, зазначають Патріоти України.

"19-20 лютого цього року під час спроб завдатия вогневого ураження підрозділам ЗС України мінометні розрахунки противника обстріляли позиції своїх військ. Крім того, через непідготовленість особового складу у діях зі спорядження мін близько 50% вистріляних боєприпасів не детонували", - зазначив Гуцуляк.

Він додав, що вимоги проводити заходи бойової підготовки у скорочені терміни призводять до того, що на лінію зіткнення направляється непідготовлений особовий склад. Такі дії окупантів посилюють небезпеку для місцевого населення через збільшення ймовірності ураження об`єктів цивільної інфраструктури та кількості мін, що не розірвалися, на території сільськогосподарських угідь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...