"І знову винна "бандерівська ДРГ": у "ДНР" пообіцяли помститися українцям за вбивство терориста Гіві

У «ДНР» підкреслили, що за терактом нібито стоять «українські спецслужби», а безпосереднім виконавцем є «диверсійно-розвідувальні групи».
Гіві з Моторолою вже разом? Фото: РБК.

Самопроголошена «влада» терористичної організації «Донецька народна республіка» пообіцяла розібратися з убивцями бойовика Михайла Толстих, більш відомого на прізвисько Гіві, «за законами воєнного часу». Відповідну заяву зробив представник «прокуратури ДНР», передають Патріоти України.

За його словами, «правоохоронці» нібито вже вийшли на ймовірних виконавців по гарячих слідах. «Нам відомо, що це за люди. Ми їх знайдемо, і вони понесуть покарання за всією суворістю законів військового часу», - сказав він.

У «ДНР» підкреслили, що за терактом нібито стоять «українські спецслужби», а безпосереднім виконавцем є «диверсійно-розвідувальні групи». «Заступник командувача оперативного командування ДНР» Едуард Басурін в свою чергу підтвердив загибель Гіві. «На поточний момент ми з великим сумом можемо підтвердити цей факт», - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...