"Я - х...йло": У Києві жорстоко покарали автохама (фото)

Киянин, обурений нахабством водія, який припаркував свій позашляховик Range Rover на тротуарі, перегородивши дорогу пішоходам, спочатку викликав поліцію, але потім вирішив покарати хама самостійно.

Водій припаркував своє авто просто на тротуарі. Фото: соцмережі.

У п’ятницю, 14 квітня, черговий нахабний водій розлютив киян. На цей «герою паркування« довелося жорстоко поплатитися за своє нахабство. Про це повідомляє «Київ Оперативний» у Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався в центрі міста на вулиці Липська 19/7. Киянин, обурений нахабством водія, який припаркував свій позашляховик Range Rover на тротуарі, перегородивши дорогу пішоходам, спочатку викликав поліцію. Однак за півгодини патруль так і не приїхав, тож чоловік вирішив покарати автохама самостійно.

Як видно на фото, борець за справедливість написав на капоті автомобіля лайку, яка крім того, асоціюється в українців з президентом країни-агресора Володимиром Путіним, після відповідної кричалки, придуманої футбольними вболівальниками.

Користувачі соцмережі також не залишилися осторонь і активно коментують інцидент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...